asd

20 Latest BizTech Quiz Questions & Answers 2019

Amal Augustinehttp://www.ITQuiz.in
Blogger | Developer  | Quizzer. I'm Amal Augustine, a student of St Stephen's College Delhi. Apart from my interest in Quizzing, I'm interested in Software Development and I work on Flutter, Dart, C#,JAVA,.NET, Android, SEO, Digital Marketing, etc..
- Advertisement -

BizTech Quiz Questions 2019

- Advertisement -

Latest BizTech Quiz Questions 2019 and answers.

1. Which company will be assembling iPhones in India in 2019 on behalf of Apple?

Answer: Foxconn in Tamil Nadu

2. Cambridge dictionary has selected ‘nomophobia’ as the word of 2018. It means ‘fear’ of? 

Answer: Nomophobia is the irrational fear of being without your mobile phone or being unable to use your phone for some reason, such as the absence of a signal or running out of minutes or battery power.

BizTech Quiz

3. John Casado and Tom Hughes designed this logo for (X) popularly known as (Y) logo for the distinctive style of strokes and colors of the artist (Y), but as per the designers they were inspired by drawing style of Henri Matisse. Identity (X) and (Y).

Answer:   X– Apple Macintosh logo  Y – Picasso

4. Which company merged with KPIT and now will be demerged into two separate companies from January 2019?

Ans. BirlaSoft

5. Which dish was the most ordered item by Indians in the last year from Swiggy?

Answer: Chicken Biryani 

6. Who has been appointed as the new CFO of Infosys from March 2019?

Ans. Nilanjan Roy

7. What service is provided by the startup VOGO where Ola has invested?

Ans. Scooters sharing/ rentals
 
8. When Elon Musk wanted to name his company Tesla, the domain name Tesla.com wasn’t available. He later bought Tesla.com for 75000 $. What was the alternate name thought for Tesla?
Answer: Faraday
 
9. Where has INOX launched its first LED screen based on Samsung’s ONYX technology?
Answer: Mumbai
BizTech Quiz
 
10. What business is the startup EV Motors India in?
Answer: Network of charging stations
 
 

IT Quiz Package 2019

Current Affairs + Quiz Files

1 User( For a Lonewolf)
₹699
399 Yearly
  • Last 1 Year IT Current Affairs in Capsule format, Click here for Sample
  • 5 eBooks on IT Quiz in PDF Format
  • 1000 IT facts eBook in PDF
  • 300 IT Questions Excel Sheet with images
  • 250 Questions as CONNECT and Trivia by GreyCaps Interns
  • Google Drive with ~ 1 GB of ppt,pdf,word IT Quiz Files
  • 1000+ Basic Fundamental interactive IT Questions
  • Bonus slides on topics like Cloud Computing, Blogging, Information Security
56 SOLD
11. Who is behind the newly launched digital entertainment company Dharmatic Entertainment?
Answer: Karan Johar

12Arundhati Bhattacharya has taken over as the Chairperson of SWIFT India. Expand SWIFT?

Ans. Society for Worldwide Interchange of Financial Telecommunications
 
13. Which is the biggest online travel agency in China?
Ans: CTrip
 
14. What is the name of the late-stage venture capital fund of Alphabet Inc with HQ is San-Francisco?
Answer: CapitalG

15. In India, Sony has Sony Liv OTT streaming service. What is the OTT service from Sony in the US called?

Answer. PlayStation Vue

16.SAP has acquired Qualtrics a 300 Mn $ revenue generating company for 8 billion $. What capability does this acquisition bring to SAP?

Ans. Survey software capability

17. By announcing that they have launched their last satellite, which communications major has announced the end of Satellite TV as we know it?
Answer: AT & T ‘s DirectTV division
 
BizTech Quiz

18. Which technology/ industry will be regulated in India by the Digital Sky platform from December 1, 2018?

Ans. Drones

19. In which European country has Mukesh Ambani taken e-residency and has formed a JV for e-governance?

Ans. Estonia

20. Which leading phone maker has released an ad for enrolling in an upgrade programme by saying ‘ Get the phones we can’t show you yet‘?

Ans. Samsung

For More Latest BizTech Quiz Questions, keep visiting the blog or check older posts.
- Advertisement -
Amal Augustinehttp://www.ITQuiz.in
Blogger | Developer  | Quizzer. I'm Amal Augustine, a student of St Stephen's College Delhi. Apart from my interest in Quizzing, I'm interested in Software Development and I work on Flutter, Dart, C#,JAVA,.NET, Android, SEO, Digital Marketing, etc..

Latest Quiz

Rural IT Quiz National Final

First Round (Byte Clouds) Q1. This is a pictorial representation of a facial expression using Character.Answer : EMOTICONQ2. This Public Blockchain Platform has Ada as its...
- Advertisement -

TCS IT Wiz 2020 Quarter final

(Digital Readiness) Q1. Who is this extremely important innovator, and the founder pf Khan Academy.Answer : Sal Khan Q2. A great man who said "school sometimes...

Tcs Inquizitive 2023. 10th Quarter final

First Round (Predictive Intelligence) Q1. This Google doodle was made to celebrate Olas Romer's experiment which determined what important quality or quantity is .............................?Answer : Calculate...

TCS Inquizitive 2023 National Finals

First Frontier  (Predictive Intelligence) Q1. What is the cause of these marks on the face of the Moon?Answer : ISS TransitQ2. Known as Fox Sedge tree...

Related news

Rural IT Quiz National Final

First Round (Byte Clouds) Q1. This is a pictorial representation of a facial expression using Character.Answer : EMOTICONQ2. This Public Blockchain Platform has Ada as its...

TCS IT Wiz 2020 Quarter final

(Digital Readiness) Q1. Who is this extremely important innovator, and the founder pf Khan Academy.Answer : Sal Khan Q2. A great man who said "school sometimes...

Tcs Inquizitive 2023. 10th Quarter final

First Round (Predictive Intelligence) Q1. This Google doodle was made to celebrate Olas Romer's experiment which determined what important quality or quantity is .............................?Answer : Calculate...

TCS Inquizitive 2023 National Finals

First Frontier  (Predictive Intelligence) Q1. What is the cause of these marks on the face of the Moon?Answer : ISS TransitQ2. Known as Fox Sedge tree...
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here